Четвер, 25.04.2024, 15:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

   Розпочалось навчання ушколах. Після невгамовного літа доводиться більше часу проводити, сидячи за партами. Щоб не зашкодити здоровю та поставі, необхідно більше рухатися. А цьому сприяє заняття улюбленими видами спорту. Так любителі шахових баталів зустрілися у фойє школи для того, щоб помірятися витримкою та інтелектом. Від нашого,  3-Б класу участь у турнірі взяли Ворон Іра та Павлів Артем. Приємно відзначити, що Ірина посіла ІІІ призове місце, поступившись лише двом хлопчикам-третьокласникам. Вітаємо з перемогою.

   А футболісти теж розпочали свій турнір. Минулого тижня на базі БСШ №3 - гімназії відбулися матчі за першість області се ... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: 19atevs71 | Дата: 22.09.2018 | Коментарі (0)

Дата 24 серпня пов'язана з прийняттям цього дня в 1991 р. Верховною Радою тоді ще Української РСР Акта проголошення незалежності України.
 

Виходячи зі смертельної небезпеки, яка нависла над Україною у зв'язку з державним переворотом в СРСР 19 серпня 1991 р., продовжуючи тисячолітню традицію державотворення в Україні, виходячи з права на самовизначення, передбаченого Статутом ООН та іншими міжнародно-правовими документами, здійснюючи Декларацію про Державний суверенітет України, Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки урочисто проголошує незалежність України та створення самостійної Української держави — України.
Територія України є неподільною і недоторканною.
Віднині на території України мають чин ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: 19atevs71 | Дата: 24.08.2018 | Коментарі (0)

Щороку 23 серпня в Україні відзначається День Державного Прапора України. Свято було засновано в 2004 році президентом Леонідом Кучмою. Однак історія українського прапора почалася задовго до цього. Першим задокументованим використанням жовтого та синього кольорів був герб Львівської землі. А ось перше офіційне визнання синьо-жовтого прапора 22 березня 1918 року, коли Центральна Рада прийняла Закон, затвердивши поєднання жовтого і блакитного кольорів як прапору Української Народної Республіки. 23 серпня 1991 року в Москві, група народних депутатів внесла синьо-жовтий український прапор до сесійної зали Верховної Ради. Цей прапор досі, як реліквія, зберігається під склом у музеї ВРУ. 28 січня 1992 року Верховна Рада України прийняла закон про Державний прапор України, яким національний прапор затверджувався в якості держ ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: 19atevs71 | Дата: 24.08.2018 | Коментарі (0)

   

   

Сьогодні ми зробили іще один марш-кидок на лівий берег річки Рось - відвідали Центр дитячої та юнацької творчості (ЦДЮТ). "Солодашки" відразу розділилися на дві групи: бажаючі ліпити із солоного тіста та охочі до малювання. Нами опікувалися майстрині - працівниці центру. Підсумками роботи стали милі листівки з котиками та собачками і кошики квітів. Після заняття ми ще довго гралися біля дитячої бібліотеки. Кожен знайшов собі заняття за смаком. Тетяна Андріївна працювала над поглибленням знань учнів з іноземної м ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: 19atevs71 | Дата: 08.06.2018 | Коментарі (0)

   

   

Сьогодні наш невгамовний загін вирушив у 13 державну пожежно-рятувальну частину (м. Богуслава). Шлях містом пролягав неблизький, проте ми добре пам'ятаємо українське прислів'я про те, що шлях поряд із другом стає удвічі коротшим. Нас там уже чекали. На подвір'ї частини виблискували чистотою охайні пожежні машини. Незабаром вийшов і сам господар - майор служби цивільного захисту, провідний інспектор Богуславського РС ГУ ДСНС України у Київській області Волошин Вадим Вікторович.& ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: 19atevs71 | Дата: 07.06.2018 | Коментарі (0)

   

Сьогодні у "Солодашок" день, наповнений емоціями. Спочатку ми взяли участь у патріотичному квесті. До речі мовити, зайняли друге місце. І лише тому, що повільно стартували. Потім вирушили до районного будинку культури, де переглянули виставу Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.Саксаганського "Бременські музиканти". Дорогою додому обмінювалися враженнями і зрозуміли, наскільки подорослішали за цей час і потоваришували. Сперечалися запекло. Одному сподобався Король, інший захопився грою Осла. Зійшлися на тому, що ходити до театру корисно та цікаво.  З нетерпінням чекаємо наступного дня мовного табору.

... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: 19atevs71 | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

   

Сьогодні ми провели незабутній день. Адже весь час відпочивали на свіжому повітрі. удалині від міського шуму та пилюки. Учні вели діалоги англійською мовою, грали у ігри та охоче фотографувалися. А ще ми сьогодні познайомилися із Софією, яка навчила нас робити кумедні орігамі, робила "тату" хною та вчила просто весело проводити час. А на обід нас чекав смачний сюрприз. Справа у тому, що у Насті Чередніченко у неділю був день народження, який вона захотіла провести разом із друзями та однокласниками та почастувати морозивом, соком і печивом. Дякуємо тобі, Насте, і вітаємо з іменинами.

    ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: 19atevs71 | Дата: 05.06.2018 | Коментарі (0)

Сьогодні спекотно. Слухаємо радіо і дивуємось - обіцяють один із найспекотніших днів червня. Все повітря напоєне ароматом квітучої липи. А ще й не липень. Проте у приміщенні ВПУ сфери послуг напівтемрява та прохолода. А ще неймовірні пахощі свіжої випічки та полуничного компоту. Мандруємо лабіринтами коридорів у супроводі чарівної жінки, Манзюри Жанни Іванівни, викладача закладу, яка знайомить нас із спеціальностями, які можна тут здобути. Очі розбігаються від різноманіття складних станків, сучасних швейних машин та кухонного обладнання. А скуштувавши свіжі рогалики з полуничним компотом (адже гостей тут чекали) мріємо залишитись надовго. Дякуємо за гостинність. А по обіді беремо участь у концерті "Школа має таланти". Запальний ча-ча-ча "Дружба" виконали Ворон Ірина та Павлів Артем, а завершили дитячий хіт ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: 19atevs71 | Дата: 04.06.2018 | Коментарі (0)

   

Сьогодні наш загін, що носить солодку назву "Sweety", у пошуках солодощів та розваг вирушив до РБК, де о 10 годині розпочалося  свято з нагоди відзначення Дня захисту дітей. Там ми танцювали, спостерігали за роботою керівників майстер-класів, навіть отримали безкоштовне морозиво та кульки. Після свята малі "солодашки" під керівництвом Ірини Вікторівни Захарченко виготовили "свіжі" букетики для окраси обіднього столу. Смачно пообідавши, діти вирушили на спортивний майданчик і вволю повправлялися у мистецтві "bodi art". День промайнув яскраво, весело і...непомітно. До наступних вражень!

... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: 19atevs71 | Дата: 01.06.2018 | Коментарі (0)

   

Сьогодні День щастя  наш загін розпочав із конкурсу малюнка на асфальті "Подаруй усмішку - подаруй щастя". Юні художники за допомогою кольору та штрихів спромоглися передати свої почуття та гарний настрій. Потім ми відвідали Свято-Миколаївський чоловічий монастир, де здається, час, ніби зупиняється. А краєвиди, що відкриваються з кручі, просто вражають. Спрагу втамували біля монастирського джерела, а тому здалося, що навіть неймовірно спекотний день став прохолоднішим. Після екскурсії дітлахи із задоволенням переглянули 3-D мультфільм, склали плани мандрівок на наступний день і розбіглися по домівках. Здається, сьогодні ми стали на крок ближчими один до одного. Це чудово!

... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: 19atevs71 | Дата: 31.05.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 41 42 »