П`ятниця, 19.04.2024, 23:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Квітень » 22 » Благодійний ярмарок
14:30
Благодійний ярмарок

 

За ініціативи учнівського парламенту з метою моральної підтримки та матеріальної допомоги учневі нашої школи  20 квітня 2018 року проведено благодійний ярмарок.

   

Столи вабили різноманітними випічкою та напоями, які приготували мами і бабусі. Смаколики задовольняли найвибагливіші смаки.  Товари "розліталися" зі столу з неймовірною швидкістю, бо зроблені були для милосердної справи. 

                        

Тож у першу черогу хочеться подякувати Бондарєвій Світлані Юріївні та Феокрітовій Людмилі Василівні, Іванченко Олені Василівні та Замирайло Маргариті Олексіївні, Харченко Ірині Миколаївні та Плагун Людмилі Леонідівні, Ляшенко Лесі Миколаївні та Дошці Людмилі Анатоліївні за "товарний вигляд" нашого робочого столу. Дякуємо усім небайдужим батькам за матеріальну допомогу сім'ї, що потрапила у скрутне матеріальне становище. Особливу вдячність хочу висловити Ворон Світлані Григорівні за виготовлені ярмаркові прикраси, Соколовій Ларисі Болеславівні та Соколовій Наталії за допомогу у організації і проведенні ярмарку, Табачковій Наталії Павлівні за "спонсорську" і моральну  допомогу. Учнями та батьками  2-Б класу було зібрано і здано 1252 гривні. А загальна сума допомоги сягнула понад 38 тисяч. Сподіваємося, що ця підтримка поставить на ноги учня 9-го класу Дениса Макаренка, що постраждав у ДТП.

 

Переглядів: 458 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar