Субота, 20.04.2024, 10:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 27 » Поетичний вернісаж
19:02
Поетичний вернісаж

Активно, цікаво, пізнавально, весело і насичено проходив цьогорічний тиждень української мови у Богуславській СЗШ №1, який відбувався з 18 по 22 лютого 2019 року. Щодня учні та вчителі брали участь у різноманітних заходах. Школярі мали змогу поринути у багатий світ краси і принад рідної мови, вшанувати пам'ять видатних діячів нашого народу, завдяки яким ми маємо сьогодні найцінніший скарб нації - рідну мову.

А завершився тиждень української мови та літератури поетичним вернісажем, присвяченим дню народження Лесі Українки,"Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я...". Ще з початкової школи учні знайомляться зі спадщиною титанів української літератури: Тараса Шевченка, Лесі Українки, Івана Франка.

Сила духу, вилита у рядки творів відомої української поетеси, надихає на власні звершення. Учні 3-Б класу змогли донести до глядачів, наскільки щирою, глибокою, пронизаною непідробними почуттями була творчість Дочки Прометея.
М. Рильський"Мова - втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за приступність мови, за багатство мови..."

Переглядів: 321 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar