Середа, 24.04.2024, 00:28
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 27 » Повернулися з черговою перемогою
18:48
Повернулися з черговою перемогою

18 березня в Чер­касах пройшли що­річні Всеукраїнські змагання спортив­них бальних танців «Кубок м. Черка­си», за який змага­лися учасники з різних міст України у різних номінаціях та категоріях склад­ності. Богуслав представив хореог­рафічний колектив «ФантаЗірки» (ке­рівник — Ярослав­на Щедріна).

Найменші учас­ники, насамперед, мали здати атестаційні тести із чотирьох ступенів. Цього разу у віковій категорії «Діти 4-5 років» сертифікат (свого роду диплом спортивних танців, який видається лише після чотирьох пройдених рівнів і означає, що спортсмен готовий до участі у складніших змаганнях) отримали 7 «фантазірок», категорії «Ювенали 1-2» — 11.

Під час змагань наші танцюристи продемонстрували чудовий результат: виступаючи у сольних та парних танцях здобули багато призових місць, були нагороджені медалями та дипломами.

Найкращий результат отримала пара Анатолія Тржцинського та Владислави Бондар (учениці 2-Б класу Богуславської СЗШ №1), які завоювали «золото». У сольній програмі ювеналів та юніорів у фінал потрапили Ліза Корненко та Каріна Капустенко, посівши II та III місця. А в категорії «Діти-1» фіналістами стали Валерія Гузієнко (7 місце) та Олександра Смоляр, яка взагалі вирішила позмагатися із танцюристами у старшій віковій категорії (8-9 років). Маючи лише 6 років, дівчинка виконала складну програму, діставшись фіналу та отримавши «срібло» за свій виступ!

За результатами чемпіонату наші «ФантаЗірки нагороджені Кубком м. Черкаси. А ще організатор змагань надали богуславським танцюристам запрошення на участь у етно-фестивалі, присвяченому Великодню.

Вітаємо талановитий колектив та його керівника з новими творчими здобутками! Так тримати!

Газета «Вісті Богуславщини» №23(11411), вівторок, 27 березня 2018 року

Переглядів: 420 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar