П`ятниця, 29.03.2024, 10:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 12 » Навчальний інформаційний проект "Як рослини готуються до зими"
13:53
Навчальний інформаційний проект "Як рослини готуються до зими"

9 та 10 листопада на уроках природознавства у 2-Б класі голосу вчителя практично не чулося. Адже учні цього класу реалізували навчальний інформаційний проект "Як рослини готуються до зими". Ще у жовтні, до канікул клас було поділено на три групи "Дерева", "Кущі" і "Трав'янисті рослини". Учасники кожної групи вибрали рослину, яка їх цікавила найбільше, та  досліджували, як вона готується до зимових холодів. Обговорення результатів досліджень виявилося дуже цікавим та змістовним, адже діти серйозно поставилися до свого завдання. Дехто приніс зразки рослин, щоб познайомити з ними однокласників та провести експерименти.

  

  

Інші зробили мультимедійні додатки і демонстрували їх на екрані.

  

Частина учнів підготували фото-супровід чи авторські ілюстрації до сказаного.

  

Станіслав Бондарєв до своїх досліджень про цибулю ріпчасту додав ноток інтриги та розповів про цю рослину ряд цікавих фактів.

  

А Іра Ворон упродовж перерви частувала бажаючих чаєм з бузини, про осінню поведінку якої розповідала на уроці.

  

  

Настя Соколова на згадку про осінні клопоти клена залишила у класі вінок з кленового листя та декоративний "букетик троянд".

Така форма навчання сподобалася усім без винятку. Тепер другокласники із нетерпінням чекають наступного проекту, щоб поділитися з друзями знаннями, позитивними емоціями та бажанням учитися.

Усі фотографії з проекту можна переглянути тут:

Переглядів: 888 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar