Четвер, 25.04.2024, 09:20
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Листопад » 28 » Щедрий вівторок
14:17
Щедрий вівторок

Якщо запитати у когось, який день був вчора, у відповідь почуєте - вівторок. Проте учні Богуславського академічного ліцею № 1 скажуть - "Щедрий вівторок"!

Щедрий Вівторок (англ. Giving Tuesday) — Всеукраїнський день добрих справ у рамках глобального руху Giving Tuesday. Цього дня мільйони людей у понад 154 країнах світу влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах із закликом робити добрі справи. У 2018 році Україна вперше приєдналась до міжнародної благодійної спільноти і стала 154-ю країною, яка долучилась до Giving Tuesday. Як знайти цей день за календарем? Це останній вівторок листопада або ж перший вівторок грудня.

Спільнота нашого ліцею - учні, батьки, вчителі долучились до цієї доброї традиції в межах співпраці з волонтерським центром #КриївкаВільних, за проектом #Дитяча_Польова_Пошта.

Зібрані речі, взуття та канцелярські товари будуть відправлені в сіру зону для дітей, які потребують нашої уваги, допомоги і підтримки!

Акція "Щедрий вівторок" - це чудова можливість поділитись своїм теплом та увагою з тим, кому це необхідно. Дякуємо всім, хто долучився (всі 48 класів!) - ви неймовірні!

До нових зустрічей!

 

Переглядів: 165 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar