Вівторок, 23.04.2024, 11:32
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 22 » Талановиті, творчі, невгамовні...
18:31
Талановиті, творчі, невгамовні...

Талановиті, творчі, невгамовні… Такими є учні 1-Б класу Богуславської спеціалізованої школи №1. Щодня у нас у класі відкриваються все нові й нові таланти, на небосхилі успіху запалюються нові зірочки. Цілими сузір’ями майорять вони щоденно, радуючи вчителя, батьків, бабусь та дідусів. Минулого тижня, 18 березня,  декілька учнів класу побували у м. Черкасах, де взяли участь у хореографічних змаганнях.

Вишукано та стильно тримався танцівник-початківець Тимофій Харченко, обережно підтримуючи юну партнерку.

 

 

 

 

 

 

 

Справжнім красенем виглядав у танцювальній парі Максим Ткаченко. У кожному його русі відчувався інтелігентний стиль та нерозкритий потенціал. Серйозно та старанно виконував усі «па» Максим Іванченко.

Витончено та граційно на танцполі «пливла» переможниця та призер багатьох дитячих танцювальних конкурсів, учасниця хореографічного колективу «Фантазірки» Владислава Бондар.

Тож до лиця дітям стали золоті, срібні, бронзові медалі та дипломи переможців у різних номінаціях. Виваженість у рухах та благородство у поведінці притаманні цим першокласникам і у буденні дні. Ми щиро вітаємо танцівників з дебютом і вдалими виступами та бажаємо підкорення нових вершин.

Переглядів: 552 | Додав: Lightning | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar