Субота, 20.04.2024, 02:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 16 » Тиждень початкової школи
08:40
Тиждень початкової школи

 

 У житті кожної людини є декілька важливих етапів, і один з них – це шкільні роки. Доля людини складається по-різному Але, поринаючи у дитинство, ми завжди згадуємо першу вчительку, перший зошит, накриво виведену літеру. Знаючи це, робимо все можливе, щоб перебування дітей у школі першого ступеня залишило у їхній пам’яті позитивні враження, світлі спогади.

   Щоб розкрити таланти учнів, пробудити естетичні почуття, з 10 по 14 лютого у закладі освіти було проведено Тиждень початкової школи. Він був спланований так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів, учнів та батьків, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному, творчому та фізичному розвитку кожної дитини.

10 лютого, понеділок, був оголошений днем спорту. А тому учні 4-Б класу разом зі своїми сусідами по поверху проводили перерви весело з музикою. 

  

11 лютого для учнів початкових класів було оздоблено фотозону «Я – школяр, але я ще маленький», де кожен учасник освітнього процесу (чи то молодший, чи то старший) міг зробити власне фото за шкільною партою в оточенні шкільного приладдя та іграшок. 

   

Серед молодіжних розваг чільне місце останнім часом посідає фотоквест. Фотоквест – це командна гра на швидкість мислення та спритність, в ході якої команди повинні швидко відгадати загадки і продемонструвати відгадки за допомогою фотографій.

У такому фотоквесті під назвою «Чим живеш ти, ліцею?» у вівторок 11 лютого взяли учні 4-их класів Богуславського академічного ліцею №1. Кожний клас отримав по 3 конверти з частинками пазлу. Склавши пазл, команда отримувала фотографію визначного місця у приміщенні ліцею. Потім пошукова група знаходила це місце. А про свою знахідку сигналізувала колективним фото. Четвертокласники вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів АТО, уродженців Богуславщини, побували на Алеї Слави та у музеї ліцею, долучилися до дискусії про шкоду паління і повторили права дітей, помилувалися краєвидами рідного міста, що застигли у картинах і відвідали бібліотеку. Завдяки цьому фотоквесту учні мали змогу упродовж одного лише дня перегорнути сторінки історії ліцею від минулого до сучасності.

   

  

12 лютого 2020, у середу, Коренюк Світлана Анатоліївна запросила гостей на відкритий урок з української мови. Тема уроку: «Закріплення вивченого про займенник». Учні 4-Б класу мали змогу не тільки узагальнити та систематизувати знання з тем, що вивчалися упродовж кількох уроків, а й заочно відвідати материк Антарктиду та отримати знання з природознавства материків та океанів.

   

   

П’ятниця 14 лютого завершила Тиждень початкової школи у Богуславському академічному ліцеї №1 гучним святом. Увазі глядачів було запропоновано яскраве музично-костюмоване дійство «У пошуках Снігової Королеви», яке підготували учні 4-их класів разом зі своїми вчителями: О.В. Жорновим, С.А. Коренюк, Л.М. Кабалик, Л.П. Осадчою та Л.І. Мороз. Актова зала ущерть була заповнена глядачами 1-4 класів. Артисти-початківці надзвичайно старалися, щоб догодити найприскіпливішому глядачеві. Головні герої зі сцени переконували, що найміцніша дружба, підтримка, щирість здатні розтопити серця і снігових королев і розбійників. Бурхливі оплески стали найбажанішою нагородою за виставу.

Кожен день Тижня початкової школи був присвячений якійсь тематиці. Наприклад, у четвер ("День улюбленої іграшки") кожен бажаючий міг прийти до школи зі своєю улюбленою іграшкою, розповісти про неї своєму класу та, звичайно ж, зробити фото.

Фотозвіт можна переглянути тут:

Переглядів: 248 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar