П`ятниця, 26.04.2024, 01:26
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Вересень » 22 » Український сувенір
18:56
Український сувенір

 

З метою виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання витворів народного мистецтва, залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, пошуку, розвитку та підтримки обдарованої і талановитої учнівської молоді, заохочення її до творчої самореалізації учні школи щороку готують роботи на Всеукраїнську виставку-конкурс «Український сувенір».

Шкільний етап конкурсу тривав до 19 вересня 2018 року. А 20 вересня учнівські роботи були представлені на шкільній виставці.

Юні умільці підготували на конкурс вироби, виготовлені з дерева, лози, соломи, трави, тканини, паперу, солоного тіста, зразки традиційних іграшок, копії стародавніх іграшок, предмети вжитку, що можуть бути зразками традиційної української сувенірної продукції, сучасні дизайнерські вироби, що відповідають поняттю «сувенір» і виготовлені з використанням народних традицій та символіки декоративно-прикладного мистецтва, елементів різьблення, вишивки, декоративного розпису, плетення, ткацтва тощо, виготовлені спільно з батьками та родичами за давніми родинними традиціями.

За підсумками І етапу конкурсу відібрано найкращі роботи, які будуть передані на розгляд журі ІІ (районного) етапу.

3-Б клас представляли роботи Селезня Артема "Невеличка хатка, в ній живуть малятка" (ліплення з тіста) та Соколової Анастасії "Від селянки до панянки" (джгут). Дякуємо за участь у конкурсі.

Переглядів: 412 | Додав: 19atevs71 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar