П`ятниця, 26.04.2024, 20:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 3 » Вітаємо дует "Зернятко"
18:14
Вітаємо дует "Зернятко"

     

01 березня приміщення Богуславського районного ЦДЮТ наповнилось чудовими дитячими голосами, адже тут проходив районний етап обласного дитячо-юнацького конкурсу виконавців сучасної пісні "Калиновий дзвін".

У конкурсі заспівали юні виконавці вокальних гуртків, студій віком від 6-ти до 17-ти років з 15 навчальних закладів району та Центру дитячої та юнацької творчості. Конкурс проводився у номінації "Естрадна пісня" (дитяча, сучасна, популярна у різних стилях, народна пісня в стилі фолк-поп, фолк-рок).

Виступи конкурсантів оцінювало журі у складі: Мороз Оксани Олександрівни, директора Богуславської школи мистецтв, Михайлової Оксани Юріївни, викладача вокалу Богуславського гуманітарного коледжу ім. Нечуя-Левицького, Руденко Олександри Олександрівни, заступника директора з навчальної роботи Богуславської школи мистецтв.

Відповідно до рішення журі, перемогу у районному етапі обласного дитячо-юнацького конкурсу виконавців сучасної пісні "Калиновий дзвін" серед колективів виборов дует «Зернятко», учениці 1-Б класу  Богуславської СЗШ № 1 Руленко Аліна та Чередніченко Анастасія під керівництвом вчителя музики Олійник Інги Вікторівни. Дівчатка старанно та наполегливо готувалися до виступу. А тому їхня перемога цілком заслужена. Приєднуємося до привітань і найкращих побажань! Молодці!!!!!!!!

Переглядів: 581 | Додав: Lightning | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar